Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 

Blog

O vsem kar se dogaja zanimivega na netu...

 

Optimizacija strani

Zakaj je optimizacija spletnih strani pomembna?

Pomemben vidik optimizacije spletne strani je da je spletna stran preprosta za uporabnike in za iskalnike. Čeprav so iskalniki vedno bolj izpopolnjeni, v mnogih pogledih še vedno ne razumejo spletne strani enako kot človek. Optimizacija pomaga iskalnikom ugotoviti vsebino strani in kako bi bila uporabna za uporabnike.

Pogost argument proti spletni optimizaciji

Velikokrat slišimo stavke kot so:
"Nobeden pameten inženir ne bi ustvaril takšnega iskalnika, kjer morajo strani slediti določenim pravilom da so visoko indeksirane. Vsakdo bi hotel sistem ki pregleda katerokoli stran, razčleniti katerokoli nepopolno kodo in še vedno najti način, da ste med prvimi zadetki v brskalniku.

Ampak premislimo...

Predstavljajte si da ste na stran naložili sliko vašega psa. Človek bi na sliki videl "črnega, srednje-velikega psa, ki izgleda kot zlati prinašalec in v parku skače za žogo." Ravno nasproto pa se  tudi najboljši iskalnik na svetu ne bi niti malo pribljižal temu opisu, zato pa je potrebna optimizacija. Z optimizacijo spletne strani  ustvarimo namige, da lahko iskalniki lažje razumejo vsebino strani.
pomembnost optimizacije strani

Neoptimizirane spletne strani bodo ostale nevidne očem iskalnikov.

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2