Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 

Blog

O vsem kar se dogaja zanimivega na netu...

 

Optimizacija strani

Popularnost in povezave spletnih strani

Za iskalnike so linki ceste med stranmi. S pomočjo prefinjene analize povezav lahko iskalniki ugotovijo kako so strani povezane med seboj.

Od devedesetih let dalje so iskalniki uporabljali povezave kot glasove - ki predstavljajo demokracijo spleta; katere strani so pomembne in popularne. Iskalniki na podlagi glasov ustvarjajo s pomočjo kompleksnih algoritmov ocene spletnim mestom in stranem, ki temeljijo na teh informacijah, to pa se izraža v pomembnosti oz. popularnosti strani.

Povezave pri optimizaciji niso vse, vendar pa so velika večina saj iskalniki pripisujejo večji del algoritmov povezavam. Preko linkov lahko iskalniki poleg analize priljubljenosti bazirane na popularnosti podstrani, ki so povezane s stranjo, določi še matrike kot so, zaupanja vredna stran, stran z vsiljivo vsebino in avtoriteta. Zaupanja vredne strani kažejo na druge dobre strani, med tem ko strani z vsiljivo vsebino dobijo zelo malo pozornosti.

Vse kaže na to, da so povezave zelo dober način za ugotavljanje strokovnosti dukomentov na določeno temo.
povezave in popularnost strani


Zahvaljujoč algoritmom in analizi povezav, je večina podatkov ki jih potrebujemo dostopna že na prvi strani zadetkov, kar nam omogoča lažje in varnejše brskanje po spletu. Naloga optimizacije spletne strani je poiskati prave povezave do vaše strani, takšne ki vas bodo privedle na vrh iskalnih rezultatov.

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2