Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 

Blog

O vsem kar se dogaja zanimivega na netu...

 

Ostali članki

Kako skrivaj spremenite svoj "Relationship" status na Facebooku

Verjetno ste že zasledili obvestilo o spremembi statusa razmerja iz "In a Relationship" v "Single" katerega od vaših prijateljev na Facebooku. Zagotovo se ob objavi takšne spremembe statusa pojavi nelagodje, ki pa se lahko celo stopnjuje z odgovarjanjem na neprijetna vprašanja v zvezi z vzroki po spremembi.

Če ste se sami znašli v enaki zadregi glede spremembe statusa razmerja na vašem Facebook profilu, potem smo zagotovo pritegnili vašo pozornost. Prepričani smo, da vam bodo tudi vaši Facebook prijatelji hvaležni, če boste ta članek delili z njimi. Vsi smo se že znašli v zadregi, ki jo povzroča sprememba Facebook statusa razmerja.

Na srečo obstaja preprost način, da se izognemo tej nerodnosti, razen če si dejansko želite vse vaše Facebook prijatelje obvestiti o tem. Vse kar je potrebno je nekaj preprostih korakov za skrivanje vaše spremebe statusa razmerja:


1. Kliknite na zavihek "About" na vašem Facebook profilu in se pomaknite navzdol do rubrike "Basic Information", kjer boste našli zapis "Relationship status".

2. Z miškinim kazalcem se postavite na ta zapis in kliknite "Edit", ki se pojavi desno od zapisa.

3. V zgornjem desnem kotu kliknite na puščico zraven ikone (Facebook Status change) in spremeniti nastavitve zasebnosti na "Only me".  

4. Sedaj lahko spremenite svoj status razmerja, brez da bodo o tem obveščeni vsi vaši Facebook prijatelji. Ne pozabite shraniti nastavitev s klikom na gumb "Save Changes"! 

 

V primeru, da vašega statusa razmerja ne želite prikazovati na svojem profilu, izberite v spustnem meniju prazno območje (---) nad statusom "Single". 

Če se je sprememba vašega statusa razmerja še vedno prikazala na vaši Facebook časovnici, se z miškinim kazalcem postavite na obvestilo. V kotu desno zgoraj se pojavi puščica na katero kliknite in izberite "Hide from Timeline." 

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2