Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 

Blog

O vsem kar se dogaja zanimivega na netu...

 

Spletne strani

Prednosti izdelave spletnih strani s programom

CMS (Content Management System) ali po slovensko Program za izdelavo spletnih strani je postal zelo pomemben člen pri izgradnji internet ali intranet strani.

Poslovni izziv

Če imate spletno stran veste, da se vsebina nenehno širi in nadgrajuje. Seveda pa to vedno ne pomeni, da se stran izboljšuje. Pri pregledu strani boste opazili, da je nekaj vsebine že zastarele, mogoče nekatere povezave več ne delujejo, imate strani ki niso vidne...
Vzdrževanje spletne strani lahko prepustite podjetjem, ki se s tem ukvarjajo, lahko pa sami pomagate pri oblikovanju spletnih strani, če imate program za izdelavo spletnih strani.

Poslovne prednosti

Obstaja veliko poslovnih prednosti, ki jih pridobite z implementacijo CMS-a (Program za izdelavo spletnih strani):

 • Hitrejšo objavo informacij.
 • Ažurnost vsebin.
 • Preglednejšo in izboljšano navigacijo.
 • Povečana fleksibilnost.
 • Decentraliziran pristop k urejanju različnih vsebin.
 • Zamnjšanje stroškov vzdrževanja.

Najpomembnejša prednost, ki jo CMS nudi pa je ta, da podpira vaše poslovne cilje in strategije. Na primer, Program za izdelavo spletnih strani lahko poveča prodajo, poveča zadovoljstvo obiskovalcev in hkrati izboljša komunikacijo z njimi.

Anatomija CMS-a

Funkcionalnost CMS-a lahko razdelimo v naslednje kategorije:

 • Kreiranje in urejanje vsebine
  V ospredju CMS-a je enostavno administracijsko orodje podobno urejanju v Wordu. To orodje predstavlja urejanje spletnih strani brez posebnega tehničnega predznanja. Za administracijo je potreben samo dostop do interneta in spletni brskalnik (Internet Explorer). Prav enostavna administracija je ključ do uspeha CMS-a. Na primer, predstavnik marketinga ureja novice in akcije ter skrbi za reklamna sporočila, predstavnik prodaje obnavlja cenike in kataloge... Stran se shranjuje v bazo podatkov, ki jo lahko povežemo v različne IT sisteme.
   
 • Objava
  Zgradba CMS-a omogoča avtomatsko objavo vsebine. Ista vsebina je lahko objavljena tudi na več različnih straneh. Seveda se vsaka spletna stran razlikuje po obliki, tako da je potrebno CMS prilagajati glede na obliko posameznih strani.
 • Zgradba strani
  CMS sam predstavlja tudi veliko prednost pri efektivnem izkoristku strani. Primer je struktura strani, ki se kreira dinamično. Torej CMS sam gradi navigacijo spletne strani. 

  Določenih prednosti programa za izdelavo spletnih strani se ne zavedamo in se prikažejo pri izdelavi različnih projektov za različne dejavnosti (nepremičninske agencije, razni prodajalci, podjetja za izobraževanje...). 
 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2