Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 

Blog

O vsem kar se dogaja zanimivega na netu...

 

Spletne trgovine

24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu

spletna trgovina odprta cel danRešitve internetne prodaje se iz dneva v dan izpolnjujejo in postajajo maksimalno avtomatizirane. Internet, skupaj z drugimi aplikacijami, omogoča toliko rešitev, da jim ni videti konca in cilja. Vedno znova se ponujajo nove in nove rešitve, ki pa s seboj pripeljejo tudi nove zahteve.

Trenutno težimo k vzpostavitvi najbolj optimalne samopostrežbe v obliki B2B in B2C. Procesni krog od dobave do dostave artikla oz. storitve poizkušamo zaključiti znotraj avtomatiziranih procesov. Vloga lastnikov spletnih prodajaln se tako pojavlja le še v vlogi nadzornikov, ki preventivno nadzirajo avtomatizirane procese, spremljajo statistiko in seveda poslovne rezultate. Obremenitev osebja je tako manjša, kar veliko podjetji izkoristi za nadaljne raziskovanje in poglabljanje v e-prodajo.

V Sloveniji so se prve spletne trgovine začele pojavljati pred približno 10. leti. V tem obdobju so spletni trgovci kar hitro spoznali, da se "on-line" kupci razlikujejo od klasičnih kupcev, zato je za uspešno prodajo potrebno oblikovati drugačne pristope. Ključnega pomena je pridobiti zaupanje kupca, ki traja.

Prehod iz klasičnega v "on-line" kupca je dolgotrajen proces, saj so pri spletni prodaji omejene nekatere navade klasičnega kupca:

  •  ocenitev podjetja-prodajalne z vizulne strani (kupujemo v razkošnih in lepih trgovinah),
  •  osebni stik s prodajalcem (osebni stik daje občutek zaupanja)
  •  tipanje artikla pred nakupom,... 
 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2