Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 

Blog

O vsem kar se dogaja zanimivega na netu...

 

Spletne trgovine

5 nasvetov za boljši opis izdelkov v spletni trgovini

 1. Naj se vaš trud obrestuje - Ne začnite vstavljati v spletno trgovino dokler ne veste katere izdelke je treba opisati takoj in kateri lahko počakajo. Na primer, če prodajate čevlje in je pomlad, začnite s sandali in ne zimskimi škornji.
  Kaj ljudje iščejo? Kaj vaše stranke kupujejo?
  Dajte tem izdelkom prednost in shranite ostalo za pozneje.
   
 2. Ubite dve muhi na en mah - Nikoli ne smete kopirati opisov izdelkov četudi sta izdelka identična. Da ne kopirate vsebin je zelo pomembno za optimizacijo vaše strani. Namesto tega spremenite vse glavne ključne besede in tudi stavek ali dva. To je dovolj, da boste dobili dva različna opisa za oči iskalnika, če je izdelek v bistvu enak.
   
 3. Bodite natančni - Nič ne razjezi strank bolj kot to, da dobijo škatlo enajstih piškotov namesto dvanajstih piškotov kot so naročili. Bodite pozorni da ne širite lažnih informacij zato pred objavo preverite kar ste napisali vsaj tri krat.
   
 4. Opisi morajo biti zanimivi - Poskrbite, da se na strani ne ponavljate, da uporabljate čim več pridevnikov in da imajo vaši opisi smisel.

  Slab primer: "Ti črni čevlji so zelo lepi v toplem vremenu ... "

  Kdo hoče lepe čevlje? Jaz ne. jaz hočem modne, elegantne čevlje. Lepo je dolgočasno

  Boljši primer: "Narejeno za ženske v gibanju, te visoke samozavestne pete vas bodo popeljale iz konferenčne dvorane do zabave v stilu."

  Opišite vse pomembne podrobnosti!
   
 5. Dodajte ključne besede - Ko končate z opisom, pojdite še enkrat skozi in popoprajte vsebino s ključnimi besedami. In ko rečem popoprajte, tudi mislim popoprajte. Uporabljajte ključne besede ravno tako kot poprate hrano - preveč in hrana postane neužitna oz. premalo in sloh ni razlike. Nato dodajte še povezave. Če prodajate čevelj z visoko peto, potem dodajte tudi povezavo vaše strani kjer prodajate izdelke z visoko peto. Vse to pomaga pri optimizaciji strani in večji verjentosti, da uporabniki najdejo to kar iščejo.

opis izdelkov

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2