Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 

Blog

O vsem kar se dogaja zanimivega na netu...

 

Spletne trgovine

Zagotavljanje kvalitetnih storitev spletne trgovine

Nekaj nasvetov kako zagotoviti kvalitetne storitve prodaje v spletni trgovini? Bodite ažurni, obveščajte jih o novostih, postavite se v kožo stranke...

1Strankam se odzivajte kakor hitro je mogoče - Hitrost je vse, še posebej če stranka zahteva nekaj kar je občutljivo na trajanje. Poskusite odgovoriti strankam kakor hitro lahko. Odlašanje odgovora na e-pošto, telefonski klic ali glasovno pošto ne pomaga nikomur, odgovoriti boste morali v vsakem primeru. Vse je le vprašanje časa.

2Bodite v koraku s strankami - Če ste izkusili težave z nečim, naj kupci vedo takoj. To kaže na to, da so vaše stranke vedno na tekočem in da imate stvari pod nadzorom. Če je kaj pomembnega, lahko novica kupcu omogoča, da načrtuje morebitne zamude in si razporedi svoj dragoceni čas drugače, hkrati pa bo bolj popustljiva do vas. 


3Napravite korak naprej - Če vas stranka prosi, da naredite še nekaj, kar resnično ne bo stalo veliko časa in sredstev, imate možnost, da naredite korak naprej in naredite nekaj v njihovo dobro. Ne samo, da bo to rezultat zadovoljstva in sreče stranke, ampak tudi dobra reklama za vašo spletno trgovino. Stranka vas bo ohranila v dobri luči in ko bo potrebovala novo storitev boste prvi v imeniku.

4Popravite svoje napake - Če ste naredili nekaj, kar na koncu ne dela, morate to popraviti. Hiter način kako izgubiti stranko je da ne priznate svoje napake. Vedno priznajte da ste nekaj naerdili narobe in si prizadevajte izboljšati kakovost. To kaže, da imate visoko raven standardov v vašem procesu.

5Postavite se v njihove čevlje - Postavite se v njihov položaj in se vprašajte ali bi vam bilo všeč sodelovanje z vami če bi vi bili stranka? Če je tako, potem delate dobro. Če ne, si verjetno želite biti boljši. Pomembno je da znate komunikacijo prilagoditi strankam in hkrati v svojo korist, saj je vaš posel odvisen od njih.

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2