Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 

Blog

O vsem kar se dogaja zanimivega na netu...

 

Spletne trgovine

Povezava spletne trgovine z miniMax računovodskim programom

Povezava spletne trgovine z računovodskim programom miniMax je izvedena s pomočjo namestitvijo komunikacijskih modulov, ki uporabniku na enostaven način omogočajo:

• modul za uvoz podatkov o artiklih iz miniMax sistema v spletno trgovino
Skrbi za prvi uvoz artiklov v spletno trgovino, vnos nazivov artikla, EAN kode, cene, stopnje DDV,... Modul na podlagi izvozne .csv datoteke iz miniMax-a uvozi artikle v spletno trgovino, kjer jih lahko nato poljubno urejate. Takšen vnos vam bo prihranil obilo časa z zamudnim prepisovanjem posameznih artiklov iz miniMax sistema v spletno trgovino.

• modul za izvoz naročil in podatkov o kupcu iz spletne trgovine v miniMax sistem
Modul omogoča preprosti uvoz naročil in podatkov o kupcu v miniMax sistem. Tako se izognete zamudnemu prepisovanju podatkov o kupcu in naročilu v miniMax računovodski sistem. S tem se izločijo tudi morebitne človeške napake pri vnosu. Z izvozno .csv datoteko se prenesejo vsi potrebni podatki o stranki, naročeni artikli, cene, odšteje se zaloga in izvede se predpriprava za izdajo računa v računovodskem programu miniMax.

• modul za avtomatizirano ažuriranje cen in zalog
Avtomatiziran proces ažuriranja cen artiklov in zalog računovodskega programa miniMax s spletno trgovino se izvede s posebnim modulom, ki se na podlagi unikatne kode uporabnika miniMax sistema samodejno povezuje v miniMax računovodski program in v spletni trgovini ažurira podatke o cenah in zalogah artiklov. Funkcija se lahko zaganja samodejno ob točno v naprej dločeni uri. Tako bodo v vaši spetni trgovini vedno ažurni podatki!

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2