Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 

Blog

O vsem kar se dogaja zanimivega na netu...

 

Spletne trgovine

Izdelava spletne trgovine za VASCO uporabnike

Spletna trgovina omogoča integracijo s popularnim VASCO poslovno-informacijskimi sistemom. Skupaj s strokovnjaki iz podjetja VASCO poizkušamo spletno trgovino maksimalno povezati z VASCO informacijskim sistemom. Tako bo večina podatkov v vaši spletni trgovini hitro in preprosto ažuriranih iz skupne podatkovne zbirke poslovno informacijskega sistema VASCO. Tako se izognemo zamudnim večkratnim vnosom enakih podatkov, ažurnost v spletni trgovini je hitra in preprosto obvljadiva, omogoči pa se tudi centraliziran nadzor nad bazo podatkov z avtomatiziranim prenosom poslovnih dogodkov med spletno trgovino in VASCO programom.


VASCO

Poslovno informacijski sistem VASCO je v osnovi obsežen računovodski programom, ki je med uporabniki prisoten že preko 20 let. Zelo dobrodošla je prilagodljivost programa, ki  omogoča tudi uvoz / izvoz podatkov, kar nam omogoča odlično integracijo s spletno trgovino. Razvili smo posebno zmogljiv modul za sinhronizacijo podatkov med spletno trgovino in VASCO programom, kar uporabnikom bistveno olajša delo, hkrati pa zagotavlja vedno ažurne podatke v spletni trgovini.
Sistem Vasco sestavljajo tri osnovni podsistemi: Finančno – računovodski, kadrovski ter maloprodajni in veleprodajni. Med njimi je tudi Web storitev, kjer preko spletne povezave dostopate do želenih podatkov. Vsi pomebni podatki so vam tako lahko vedno pri roki in ne le v pisarni.

VASCO programi

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2