Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 

Blog

O vsem kar se dogaja zanimivega na netu...

 

Spletne trgovine

Povezava spletne trgovine s Salomon.si

Prisotnost vaših izdelkov na raznih oglaševalskih straneh lahko močno poveča vašo prodajo in seveda tudi prepoznavnost vašega podjetja. Mnoga podjetja se tovrsnih oglaševanj ne poslužujejo, ker od njih zahteva preveč vloženega truda in dela v smislu ažuriranja vseh podatkov. Pri veliki količni artiklov postane zadeva seveda neobvljadljiva, zato našim strankam pogosto avtomatiziramo procese ažuriranja s pomočjo XML vmesnikov. 

Vmesniki za masovni izvoz artiklov vam bodo privarčevali ogromno časa in denarja, vaša ponudba na vseh straneh pa bo vedno aktualna in ažurna. Eden takšnih vmesnikov za izvoz artiklov iz spletne trgovine je Salomon XML modul. Z integracijo Salomon modula se izognete zamudnim večkratnim vnosom enakih podatkov v različne spletne strani, ažurnost pa je hitra in preprosto obvljadiva. Vse artikle boste tako vnseli le v vašo spletno trgovino, ki bo preko modulov posredovala podatke narej vsem drugim stranem.


Več o spletni trgovini najdete na strani: Izdelava spletne trgovine 

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2