Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 

Gostovanje

Kvalitetno gostovanje je ključnega pomena za vašo spletno stran.
Hitrost in zanesljivost odlikujeta naše strežnike.
 

Gostovanje strani

Zmogljivi in zanesljivi strežniki za gostovanje vaših spletnih strani in poštnih predalov.

Zanesljivost in kvaliteta
Zanesljivost je in kvaliteta strežnika vpivata na uporabniško izkušnjo obiskovalca vaše spletne strani ali trgovine, zato je izbira zanesljivega strežnika zelo pomembna.

Doseganje zadovoljstva uporabnikov vaše spletne strani ne jamči samo njena kvaliteta in vsebina, ampak je v veliki meri odvisna tudi od hitrosti nalaganja in zanesljivosti nudenja informacij v potrebnem trenutku. Spletne strani morajo biti nameščene na ustreznih strežnikih, ki bodo zagotavljali kvaliteten in dovolj hiter dostop do željenih informacij.

Pri izbiri strežnikov za gostovanje vaše spletne strani upoštevamo potrebne zmogljivosti in kapacitete strežniških zmogljivosti, varnostno nadzorujemo nameščene strani in jih dnevno varnostno kopiramo.


Hiter odziv in podpora
Vsi strežniki so nameščeni v Sloveniji v kolokacijskih centrih s podvojenimi povezavami do svetovnega spleta. Skupaj z našimi pogodbenimi partnerji zagotavljamo hitro podporo, ter ustrezno vzdrževanje strežnikov in programske opreme na njih.

Spletno gostovanje

1Zakup strežnika
Spletno stran je potrebno namestiti na hiter in zanesljiv strežnik, tako da bo vaša spletna stran obiskovalcem dostopna 24 ur na dan, vse dni v letu. V sklopu zakupa strežnika ponujamo tudi ustrezno gostovanje domen in elektronskih poštnih predalov.


2Elektronski naslovi
Elektronske naslove vam kreiramo poljubno s končnico domene. Primer: Zakupili ste domeno www.tiskaj.com. Elektronski naslovi imajo obliko Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.,…


3Zakup domene
Da bo spletna stran vidna upobnikom interneta, morate zakupiti domeno oz. spletni naslov. Domena se zakupi najmanj za obdobje enega (1) leta, stroški pa so različni glede na končnico domene (.eu, .com, .net, .org, .si,...)


Cenik
  Gostovanje Start Gostovanje Basic Gostovanje Pro
Cena/mesečno 10,00 EUR 20,00 EUR od 50,00 EUR
Prostor na strežniku 1 GB 2 GB 5 GB
Skupni prenos podatkov 5 GB 20 GB 50 GB
POP3 poštni predali (e-mail) 20 50 100
WebMail
PHP
MySQL
Varnostno kopiranje
Lasten IP
Zagotovljene zmogljivosti

Cene so brez DDV!
Če vam pripravljene oblike ponudb ne ustrezajo nas kontaktirajte in z veseljem bomo poiskali rešitev, ki bo za vas najbolj primerna.
Pogosta vprašanja
Ali lahko v sklopu enega domovanja gostuje več domen ?
Samo v primeru paketa Gostovanje Pro.

Kakšen dostop bom imel do strežnika ?
Spletne strani in ostale datoteke boste lahko na strežnik namestili preko protokola FTP.
 
Domeno sem že zakupil. Kako lahko sedaj uredim gostovanje ?
1. Pri nas naročite ustrezno spletno gostovanje.
2. Sporočili vam bomo DNS nastavitve strežnikov, kamor boste usmerili vašo domeno.
 
Kako lahko upravljam z MySQL bazo ?
Na strežniku je že nameščeno orodje phpMyAdmin.
 
Katera verzija PHP-ja je nameščena na strežnikih ?
Na strežnikih imamo različne verzije PHP-ja, ki je odvisna od potreb aplikacij na strežniku. Uporabljamo izključno samo stabilne in preverjene verzije. Trenutno podpiramo PHP 5.4, PHP 5.3, PHP 5.2 in PHP 4.4
 
 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2