Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 

Spletna trgovina za uspešno spletno prodajo.

Izkoristite možnost spletne prodaje, ki še nikoli ni bila tako razširjena.
Vaša spletna trgovina bo odprta 24 ur na dan, vse dni v letu.

Prodajajte preko spleta, Facebook-a, mobilnih naprav...
 

Izdelava spletne trgovine

Spletna trgovina MediaShop za uspešno prodajo na spletu.

izdelava spletne trgovineProdaja v spletnih trgovinah raste!
število kupcev v spetnih trgovinah se povečuje iz leta v leto, za območje Evrope pa je do leta 2016 predvidena 12,2% letna rast prodaje v spletnih trgovinah. V nekaterih evrpskih državah dosegajo spletne trgovine že preko 10% celotne prodaje.  Skrbno zasnovana in kvalitetna izdelava spletne trgovine ne bo samo povečala vašo prodajo, ampak bo s pomočjo integriranih orodji zmanjšala stroške prodaje, marketinga in podpore.

Izdelava spletne trgovine je rešitev izdelana po meri  s skrbno zasnovano kombinacijo naprednih tehnologij in funkcionalnosti.  Nudi vam vsa potrebna orodja za uspešno prodajo preko spleta.

Kvalitetno izdelana spletna trgovina ne zagotavlja samo preprosto in zadovoljujoče nakupovalno izkušnjo kupcem, ampak tudi popolno upravljanje z orodji za marketing. 
 

Izdelava spletne trgovine – opcije in dodatki

1 Spletna trgovina (B2C - Buisiness to Consumer)
Je celovita rešitev e-prodaje, ki bazira na osnovi odprte kode in zajema vse potrebne elemente, ki so prilagojeni vsakemu ponudniku in ciljnim kupcem posebej. Omogoča neomejeno širjenje in izkoriščanje internetne tehnologije za doseganje ciljev na področju marketinga in direktne prodaje. Spletna trgovina je grafično in programsko prilagojena vsakemu punudniku posebej tako, da obiskovalcu spletne strani omogoča enostaven pregled, iskanje in nakup artikla ali storitve.

2Spletna trgovina za veleprodjo (B2B - Buisiness to Buisiness)
Spletna trgovina B2B (Buisness to Buisness) je osredotočena na znani krog uporabnikov – poslovne partnerje. Z uvedbo B2B spletne trgovine v vaše poslovanje boste omogočili vašim partnerjem 24 urni dostop do ažurnih informacij, spletno naročanje, ažurne cene, vpogled v zgodovino naročil, zalogo in še več. Uporabniške izkušnje partnerjev se izboljšajo, saj se vašo odzivni čas na njihove zahtevke zmanjša na minimum.

3Spletni e-katalog izdelkov
Spletni e-katalog izdelkov omogoča učinkovito predstavitev večjega števila izdelkov in storitev podjetja, brez možnosti nakupa. Kakor spletna trgovina tudi spletni e-katalog omogoča kategorizacijo izdelkov v skupine, njihovo oceno in komentiranje. Zaradi strukture na osnovi spletne trgovine je dodajanje in urejanje vsebine enostavno in hitro. Prav tako omogoča spremljanje napredne statistike za posamezni artikel in morebitno kasnejšo nadgradnjo v spletno trgovino.

4Povezava vašega programa za poslovodenje s spletno trgovino
Mnogim strankam smo izdelali vmesnike za masovni uvoz in izvoz podatkov o artiklih. Privarčevali so ogromno časa in denarja, njihova ponudba na spletu pa je vedno aktualna in ažurna. Izdeljujemo in vzdržujemo vmesnike za uvoz in izvoz podatkov za: Mimovrste, Bolha, EnaA, Ceneje.si, Lovec na cene, Datalab PANTHEON, miniMax, Vasco,…

5Dodatki in moduli
Spletne trgovine morajo biti vedno v koraku s tehnologijo in marketingškimi smernicami, zato razvijamo vedno nove in dodatne module. Uporabljamo napredne rešitve, ki omogočajo ploljubno širitev in posodobitev spletne trgovne z moduli. Moduli v spletni trgovini so dodatki, ki pripomorejo k boljši uporabniški izkušnji ali k učinkovitejšemu upravljanu spletne trgovine in vam kot administratorju omogočajo boljšo analizo ter prihranijo čas.

 

Cenik izdelave spletnih trgovin

Cenik

 BasicShopMedijaShop
(B2C)
MedijaBusiness
(B2B)
Cena od 599,00 EUR od 1.250,00 EUR od 1.900,00 EUR
število artiklov do 50 neomejeno neomejeno
Grafični design po predlogi
Napredni iskalnik
Iskalnikom prijazni linki (SEO)  
Akcije
Plačilo po povzetju
Plačilo po predračunu
Obveščanje strank preko e-pošte z zgodovino
Količinska prodaja s popusti
Veleprodaja – grupiranje kupcev v skupine

 

Cene so brez DDV!
Če vam pripravljene oblike ponudb ne ustrezajo nas kontaktirajte in z veseljem bomo poiskali rešitev, ki bo za vas najbolj primerna.

Reference

Nekaj referenc spletnih trgovin...

     
 Terme Dobrna  900 Global  Otroška trgovina BK Trade

 Terme Dobrna so sodobno in dinamično zdraviliško-turistično središče ...

 

 Podjetje 900 Global Europe je dobavitelj bowling opreme in     dodatkov za maloprodajne trgovine ...

 

 Otroške posteljnine in brisače z motivi najljubšega risanega junaka ali nogometnega kluba.


     
 BodiLepa.si  Elektronik-bit  Knjigarna.com
 Spletna trgovina BodiLepa.si je nastala       z željo, da bi kupcem omogočili udoben, prijazen in varen nakup ...  Specializirana spletna trgovina s široko ponudbo artiklov s spodročja moderne elektronike ...  Knjigarna.com je spletna trgovina Založbe Rokus Klett d.o.o. V njej najdete učbenike ...

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2