Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 

Poslovna spletna trgovina

B2B spletna trgovina je namenjena vašim poslovnim partnerjem.
Omogoča enostavno poslovanje in naročanje izdelkov po rabatnih cenah.
 
 

B2B spletna trgovina

B2B spletna trgovina za medpodjetno poslovanje

B2B (Buisness to Buisness) spletna trgovina je osredotočena na znani krog uporabnikov – poslovne partnerje. Na podlagi prijave partnerja prilagodi prikaz vsakemu partnerju posebej, mu prikaže njegove rabate in cene, cenike, navodila, datoteke, naročila, statuse naročil, rekalmacije,…

Z uvedbo B2B spletne trgovine v vaše poslovanje boste omogočili vašim partnerjem 24 urni dostop do ažurnih informacij, spletno naročanje, ažurne cene, vpogled v zgodovino naročil, zalogo in še več.  Uporabniške izkušnje partnerjev se izboljšajo, saj se vašo odzivni čas na njihove zahtevke zmanjša na minimum. Vse to predstavlja neprecenljivo podporo vašim partnerjem, hkrati pa zmanjšate stroške poslovanja za servisiranje strank.

B2B spletna trgovina je zgrajena na preverjenih in stabilnih različicah programske opreme, ki zagotavlja robustno, funkcionalno  bogato in stroškovno učinkovito B2B rešitev primerno za podjetja. Imamo večletne izkušnje pri postavitvah B2B spletnih trgovin in prepričani smo da lahko s svojimi izkušnjami tudi v vašem podjetju pripomoremo k izboljšanju poslovne komunikacije z vašimi partnerji.

Moderno zasnovana B2B spletna trgovina vam omogoča izboljšanje storitve, rast poslovanja in zmanjšanje stroškov.

Funkcije B2B spletne trgovine

Vse B2B spletne trgovine so prilagojena vsakemu podjetju posebej in so vzpostavljene za izpolnitev potreb podjetja s katerim sodelujemo. Imajo pa vse skupni osnovni namen:  služijo za spletno prodajo znanim kupcem, podporo, trženje in upravljanje uporabnikov (partnerjev). Dostopi do uporabniških podatkov so zaščiteni z uporabniškim imenom in geslom.

1Prijava
Vsaka stranka prejme uporabniško ime in geslo s katerim se prijavlja v B2B spletno trgovino. Ob prijavi ima stranka vpogled v svoje nabavne cene, zalogo izdelkov, zgodovino in statuse naročil, posebne izdelke, promocije in reklamacije.

2Skupine strank
Stranke lahko razporejate po skupinah, katerim na nivoju artikla določite posebne popuste, akcije,…


3Naročila
Prijavljena stranka lahko hitro in enostavno odda naročilo in nato spremlja status naročila. Vgrajene funkcije omogočajo hitro naročanje z vnosom unikatne kode artikla, izbranih opcij artikla ali pa si pomaga z naprednimi funkcijami iskalnika. Obnovi lahko tudi obstoječe naročilo.

4Zaloga
Prijavljenim strankam je omogočen vpogled v zalogo vaših artiklov. Zaloga je lahko stranki natančno prikazana s količino zalog ali s statusi kot so: “Na zalogi”, “Dobavljivo v 2-3 dneh”, “Ni na zalogi”, “Zadnji kosi”,…

5Statusi naročil in zgodovina
Stranke lahko v svojem profilu preverjajo statuse in komentarje vseh svojih naročil. Sistem beleži čas spremembe naročila in komentiranje posameznega statusa, ki je stranki samodejno poslan na njen e-mail naslov v vednost.

6Količinsi popust in akcije
Sistem omogoča vnos časovno in količinsko omejenih akcij za vsak posamezen artikel in skupino strank. Vsak artikel lahko ima za vsako od skupin stran dodeljen količinski popust (npr. pri nakupu 1 kom stane artikel 10 EUR, pri nakupu 3 kom stane 8 EUR,…).

7Administracijski dostop za podjetje
Upravljanje s B2B spletno trgovino je preprosto in hitro, ter od uporabnika ne zahteva posebnega računalniškega znanja. Do administracije in vseh uporabniških orodji dostopate preko spleta 24 ura na dan. Osnovni administracijski vmesnik vsebuje orodja za upravljanje z artikli, strankami, naročili, akcijami in osnovno statistiko. Za potrebe naših strank smo razvili in integrirali že mnogo dodatnih orodji, ki B2B spletno trgovino nadgradijo edinstveno spletno aplikacijo.


Ne glede na vaše zahteve, imamo znanje in tehnologijo!
 

Osnovne značilnosti

   
 izboljšanje učinkovitosti podjetja in nižji stroški  izdelava internet trgovine
 zagotovitev 24/7 podpore
 zmanjšanje število napak pri oddaji naročil za do 95% 
 povečanjee števila novih partnerjev
 krepitev odnosov z obstoječimi strankami
 rast poslovanja
 zagotovitev pravilnih in ažurnih informacij
 zagotoviti znano, B2C podobno uporabniško izkušnjo  

Cenik

 Basic B2BBuisness B2BAll in one B2B & B2C
Cena od 1.900,00 EUR od 2.450,00 EUR od 3.950,00 EUR
število artiklov neomejeno neomejeno neomejeno
število uporabnikov neomejeno neomejeno neomejeno
Grafični design
Upravljanje preko interneta
Iskalnikom prijazni linki (SEO)  
Osnovna orodja B2B
Osnovna statistika B2B
Napredna B2B orodja
On-line reševanje reklamacij
Upravljanje z download datotekami
Upravljanje vsebinskih strani – CMS
Obveščanje preko e-pošte z zgodovino
Količinska prodaja s popusti
Napredna statistika s sledenjem
Gostovanje na več domenah

 

Cene so brez DDV!
Če vam pripravljene oblike ponudb ne ustrezajo nas kontaktirajte in z veseljem bomo poiskali rešitev, ki bo za vas najbolj primerna.

Pogosta vprašanja
Ali je mogoče združiti klasično (B2C) trgovino in B2B?

Da. Paket B2C & B2B omogoča s kupci in partnerji na podlagi enega sistema.
 
Kako je z masovnim uvozom izdelkov?
Za potrebe masovnega uvoza izdelkov se pripravi posebna XML datoteka s pomočjo katere se uvozijo izdelki. Procedura uvoza in osveževanja podatkov o artiklih se lahko ponovi več-krat, tako da bodo vaši podatki na spletu vedno ažurni.
 
Ali so podatki varnostno kopirani?
B2B spletna trgovina je že v osnovi opremljena z orodjem, ki vam omogoča varnostno kopiranje in obnovo podatkovnih baz.
 
Kakšen strežnik potrebujemo za namestitev B2B?
B2B spletna trgovina je izdelana v PHP programskem jeziku, za shranjevanje podatkov pa koristi MySQL podatkovno bazo. Za delovanje potrebuje Apache strežnik z nameščenim PHP 5+, MySQL. Obvezne so sledeče PHP nastavitve:
Register Globals: Off, Magic Quotes GPC: Off, File Uploads: On, Session Auto Start: Off in vključeni vtičniki: MySQL: On, GD: On, cURL: On,ZIP: On.
 
Ali je mogoče izdelati B2B spletno trgovino v več jezikih?
DA.

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2