Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 

Moduli za razširitev internet trgovine

Različne dostave, napredna statistika, plačilni moduli,
prodaja preko socialnih omrežij, uvoz-izvoz podatkov...
 
Naše trgovine so zasnovane modularno in omogočajo poljubno širitev.
 

Moduli spletne trgovine

Spletne trgovine so razvite in zasnovane modularno, kar pomeni, da jih lahko prilagajamo vašim potrebam.

Prednost takšne strukture je, da lahko vašo spletno trgovino nadgrajujemo z implementacijo modulov, ki vam doprinašajo nove najnaprednejše funkcije.

Nameščeni moduli v spletni trgovini zagotavljajo celovitost spletne rešitve in omogočajo skoraj neskončne možnosti širitve spletne trgovine z naprednimi uporabniškimi funkcijami. Kljub hitremu trendu razvoja in uvajanju novih tehnologij v spletne trgovine, boste tako z vašo spletno trgovino z minimalnimi stroški ostali v samem vrhu pri uporabi naprednih tehnologij.

izdelava trgovine dostavaModuli za dostavo

Moduli za dostavo bodo samodejno obračunavali različne stroške dostave glede na izbrano vrsto dostave in težo oziroma količino. Prenos podatkov do vaše dostavne službe je preprost in brez nepotrebnega dela.

 

izdelava trgovine statistikaNapredna statistika

Modul omogoča natančno spremljanje in analizo aktivnosti obiskovalcev in kupcev po vaši spletni trgovini. V preglednih razpredelnicah so prikazani podatki o obiskovalcih in kupcih na spletni strani, zapuščene košarice in statistika posameznega obiskovalca.

 

izdelava trgovine fracebookModuli za družbena omrežja

V spletne trgovine je mogoče integrirati module za socialna omrežja kot so Facebook, Twitter, Google+, Linkedin, itd. Osnovni vam omogočajo neposredno komunikacijo s strankami, bolj napredni pa celo neposredno prodajo vaših izdelkov in storitev na družbenem omrežju.

 

izdelava trgovine plačilni modulPlačilni moduli

Različni plačilni moduli v spletni trgovini nudijo kupcem izbiro načina plačila, ter posredno izboljšujejo uporabniško izkušnjo in ugled spletne trgovine. Omogočajo plačilo s kreditnimi karticami, spletnega bančništav, plačilnih sistemov PayPal, SecPay, Moneybookers in drugimi.

 

izdelava trgovine uvoz podatkovModuli za uvoz in izvoz podatkov

Moduli za masovni uvoz in izvoz podatkov vam bodo privarčevali ogromno časa in denarja, hkrati pa bo vaša ponudba na spletu vedno ažurna. Izdeljujemo in vzdržujemo naslednje vmesnike: Mimovrste, Bolha, EnaA, Ceneje.si, Lovec na cene, Datalab PANTHEON, miniMax, Vasco,…

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2