Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 

Moduli za internet stran

Spletni obrazci, pošiljanje novic, Forumi, ankete, oglasi...
Vse to in še več lahko ponudite vašim obiskovalcem.
 

Dodatni moduli za spletno stran

Vse naše spletne strani so zgrajene modularno. To pomeni da omogočajo nadgradnjo spletne strani z različnimi funkcijami.

izdelava strani obrazecSpletni obrazec

S pomočjo spletnega obrazca lahko obiskovalci kontaktirajo z vami. Na podlagi prejetih podatkov lahko izdelate ponudbo, shranite kontaktne podatke… Vsi spletni obrazci so interaktivni kar pomeni da se podatki preverjajo že ob vnosu. Vsi podatki se shranijo v bazo za kasnejšo obdelavo.


izdelava strani posiljanje novicPošiljanje e-novic

Pošijanje novic oziroma mailinglista omogoča lastniku spletne strani enostavno pošiljanje reklamnih sporočil svojim uporabnikom.izdelava strani forum

Forum

Forum omogoča izmenjavo mnenj. V forumu lahko potekajo različne debate glede na teme, ki jih sami določite. Določite lahko posamezne teme, ki so dostopne vsem obiskovalcem ali pa teme, ki so dostopne samo uporabnikom.

 

izdelava strani faqPogosta vprašanja

Ta dodatek omogoča pripravo strani, na kateri objavite pogosta vprašanja, na katera naletite od obiskovalcev vaših spletnih strani. Tako se izognete odgovarjanju po elektronski pošti, obiskovalcem pa omogočite odgovore na njihova najpogostejša vprašanja.

 

izdelava strani oglasiReklamne pasice

Če želite tržiti oglasni prostor na vaši spletni strani je ta dodatek pravi odgovor. Omogoča postavitev različnih reklamnih pasic, urejanje uporabnikov oglasnega prostora in vodenje statistike prikazov in klikov. Uporabnikom vašega oglasnega prostora je prav tako omogočen avtorizacijski dostop do statistike prikazov za njihov oglas.

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2