Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
 

Nastavitve za elektronsko v Mozilla Thunderbird 3

V meniju Orodja (Tools) izberite opcijo Nastavitve računa (Account Settings).


Odpre se novo okno in levo spodaj kliknite Postopki za račune (Account Actions) in izberite Dodaj račun za pošto (Add Mail Account).

V polje Vaše ime (Your Name) vpišite ime in priimek, pri E-poštni naslov (Email address) vpišite svoj elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in v polje Geslo (Password) vpišite geslo e-poštnega predala ter klinite Nadaljuj (Continue).

Thunderbird 3 samodejno vpiše nazive e-poštnih strežnikov, ki jih je potrebno ročno popraviti. Samodejno preverjenje ustavite s klikom na gumb (Ustavi) Stop.

V polje Uporabniško ime (Username) vpišite elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Za vrsto Prihajajočega (Incoming) strežnika izberite POP, v polji Prihajajoča (Incoming) in Odhajajoča (Outgoing) pa vpišite naslov strežnika v obliki mail.vasadomena. Za Prihajajoči (Incoming) strežnik morajo biti vrata nastavljena na 110, za Odhajajoči (Outgoing) pa 25. Šifriranje povezave pri obeh strežnikih nastavite na Nič (None). Nadaljujete s klikom na Ročna nastavitev (Manual Setup).

Kliknite na Izhodni strežnik (Outgoing Server) SMTP in nato s klikom na Urejaj (Edit) odprite nastavitve.

V polji Opis (Description) in Ime strežnika (Server Name) vpišite naziv strežnika v obliki mail.vasadomena, v polje Vrata (Port) vpišite številko 25. Za vrsto Varnost povezave (Connection security) izberite Nič (None), za Metoda overovitve (Authentication method) pa izberite Geslo, poslano negotovo (Password, transmitted insecurely). V polje Uporabniško ime (User Name) vpišite elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in potrdite s klikom na V redu (OK).

Navodila za uporabnike

Mailing sistem, e-pošta,
strežniki...

 
Ostalo

Odgovori na vprašanja v zvezi z vzdrževanjem, gostovanjem, emaili, ...

 
Oglejte si kako...

Na našem YouTube video kanalu boste za lažjo predstavitev in uporabo našli video navodila in predstavitvene posnetke.

 
Spletne strani

Splošna navodila kako vstaviti povezave, dokumente, slike, oblikovati tekste...

 
Spletne trgovine

Splošna navodila kako vstaviti izdelke, kategorije, slike,...

 
 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2