Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
 

Nastavitve za elektronsko v Mozilla Thunderbird

V meniju Orodja (Tools) izberite opcijo Nastavitve računa (Account Settings).

Odpre se novo okno in levo spodaj kliknite Dodaj račun (Add Account).

Označite opcijo E-poštni račun (Email Account) in kliknite Naprej (Next).

V polje Vaše ime (Your Name) vpišite ime in priimek, pri E-poštni naslov (E-mail Addres) pa vpišite svoj elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in klinite Naprej (Next).

Pod Izberite vrsto strežnika za prihajajočo pošto, ki ga uporabljate (Select the type of incoming server you are using) izberite opcijo POP in v polje Strežnik za prihajajočo pošto (Incoming Server) vpišite mail.vasadomena. Prav tako v polje Strežnik za odhodno pošto (Outgoing Server) vpišite mail.vasadomena. Nato nadaljujte s klikom na Naprej (Next).

V polje Uporabniško ime (Incoming User Name) vpišite uporabniško ime za e-poštni predal (uporabnik@vasadomena). Nato nadaljujte s klikom na Naprej (Next).

V polje Ime računa (Account Name) vpišete poljubno ime računa oz. pustite privzeto vrednost. Nato nadaljujte s klikom na Naprej (Next).

Preverite vpisane podatke in vnos zaključite s klikom na Končaj (Finish).

Nato kliknite na Snemi pošto (Get mail) in program bo zahteval geslo. Vnesite ga v polje, dodajte kljukico pred Shrani geslo (Use Password Manager to remember this password) in kliknite V redu (OK).

Prav tako bo program ob prvem pošiljanju od vas zahteval geslo. Vnesite ga v polje, dodajte kljukico pred Shrani geslo (Use Password Manager to remember this password) in kliknite V redu (OK).

Navodila za uporabnike

Mailing sistem, e-pošta,
strežniki...

 
Ostalo

Odgovori na vprašanja v zvezi z vzdrževanjem, gostovanjem, emaili, ...

 
Oglejte si kako...

Na našem YouTube video kanalu boste za lažjo predstavitev in uporabo našli video navodila in predstavitvene posnetke.

 
Spletne strani

Splošna navodila kako vstaviti povezave, dokumente, slike, oblikovati tekste...

 
Spletne trgovine

Splošna navodila kako vstaviti izdelke, kategorije, slike,...

 
 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2