Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 

Vpis internet strani v iskalnike

Vašo spletno stran je potrebno vpisati v vse glavne iskalnike
in direktorije. Z ročnim vpisom zagotovimo najboljši izkoristek.
 

Vpis v iskalnike

Vašo spletno stran je potrebno predstaviti spletu. V ta namen jo je potrebno vpisati v vse glavne svetovne iskalnike in direktorije.

Vpis spletne strani v iskalnike vam zagotovi, da bo vaša spletna stran vpisana v ključne iskalnike. Z ročnim vpisom zagotovimo pravilen vpis strani v iskalnike in direktorije.

vpis v iskalnikeZa vse spletne strani velja, da dobijo največ obiska iz spletnih iskalnikov. Glavni med iskalniki je seveda Google z več kot 70% deležem. V Sloveniji je pomemben tudi iskalnik Najdi.si z 20% deležem.

 

 
 
 Na spletu je na tisoče iskalnikov in direktorijev. Nekateri so nepomembni oziroma celo škodljivi, saj dopuščajo vpise vseh strani, vsebujejo nekvalitetne povezave… Google nekatere od njih smatra kot »Spam« in vpis v takšne iskalnike lahko dejansko škodi poziciji vaše strani.

Izogibajte se ponudnikom ki vam za nekaj EUR vpišejo stran v tisoče iskalnikov!

V Multimediji ročno poskrbimo za kvaliteten vpis v najboljše iskalnike in direktorije kar pomeni najboljše rezultate  optimizacije strani.
 

Kaj vključuje vpis v spletne iskalnike?

  • Vaša spletna stran bo vpisana v vse pomembne spletne iskalnike.
  • Ročni vpis zagotavlja pravilen vpis v iskalnike in dobro pozicijo spletne strani.
  • Vpis vaše spletne strani v pomembne direktorije
 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2