Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
 

Urejanje besedila

V kolikor želite določen del besedila poudariti, ga označite z miško in poudarite s klikom na ikono "Bold". Poudarjen tekst, ki ga želite prikazati normalno označite in ponovno kliknete na ikono.

V kolikor želite določen del besedila prikazati kot poševni tekst, ga označite z miško in postavite poševno s klikom na ikono "Italic". Poševni tekst, ki ga želite prikazati normalno označite in ponovno kliknete na omenjeno ikono.

V kolikor želite določen del besedila podčrtati, ga označite z miško in podčrtajte s klikom na ikono "Underline". Podčrtan tekst, ki ga želite prikazati normalno označite in ponovno kliknete na omenjeno ikono.

Vse tri opisane označitve teksta, lahko uporabljate v poljubnih kombinacijah.

V kolikor želite ozadje določene vsebine obarvati s posebno barvo, označite želeno vsebino in kliknite na ikono "Background color" . V kolikor kliknete na ikono bo označena vsebina dobila ozadje, ki ga prikazuje barva ikone (v našem primeru siva). V kolikor želite izbrati drugačno barvo, kliknite na puščico ob ikoni, ki odpre barvno paleto, v kateri izberete želeno barvo ozadja.

V kolikor želite spremeniti barvo teksta, le tega označite in kliknite na ikono "Text color". V kolikor kliknete na ikono bo označen tekst dobila barvo, ki ga prikazuje ikona (v našem primeru siva). V kolikor želite izbrati drugačno barvo, kliknite na puščico ob ikoni, ki odpre barvno paleto, v kateri izberete želeno barvo teksta.

Navodila za uporabnike

Mailing sistem, e-pošta,
strežniki...

 
Ostalo

Odgovori na vprašanja v zvezi z vzdrževanjem, gostovanjem, emaili, ...

 
Oglejte si kako...

Na našem YouTube video kanalu boste za lažjo predstavitev in uporabo našli video navodila in predstavitvene posnetke.

 
Spletne strani

Splošna navodila kako vstaviti povezave, dokumente, slike, oblikovati tekste...

 
Spletne trgovine

Splošna navodila kako vstaviti izdelke, kategorije, slike,...

 
 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2