Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
 

Vstavljanje in urejanje povezav – Insert/Edit Link

S klikom na ikono "link"  vstavite spletno povezavo na mesto, kjer se nahaja kazalec miške. Povezavo lahko vstavite na poljubno vsebino spletne strani.
Ob kliku na ikono se vam odpre novo okno, kjer določate končni cilj vstavljene povezave.
V polju URL določate naslov končne destinacije povezave. V polje lahko vpišete povezavo do spletnega mesta, povezavo do dokumenta, ki se nahaja v CMS .
V oknu Link Browser so izpisane vse podstrani vaše spletne strani. S klikom na + pred imenom strani dostopate do dokumentov, ki se nahajajo na posamični podstrani. S klikom na ime dokumenta se njegova pot izpiše v oknu URL in povezava je pripravljena za kreiranje.
 
V rubriki Attributes določate ali naj povezava kaže na prej določeno sidro v vsebini spletne strani. V kolikor imate ustvarjena sidra, s klikom na puščico polja Anchors dostopate do spiska vseh sider.
 
S klikom na puščico polja Target določate kako se naj odpre novo okno povezave. Izbirate lahko med nedoločeno obliko (Not Set), odprtje v obstoječem oknu (Open in this window/frame), odprtje v novem oknu (Open in new window), odprtje v oknu, ki je nadrejeno obstoječemu oknu (Open in parent window), odprtjem v zgornjem okvirju (Open in top frame).
 
V polju Title določite besedilo, ki se prikaže ko kazalec miške postavite na povezavo.
 
S klikom na gumb Insert oziroma Prekliči vstavite oziroma prekličete vstavljanje povezave. 

Navodila za uporabnike

Mailing sistem, e-pošta,
strežniki...

 
Ostalo

Odgovori na vprašanja v zvezi z vzdrževanjem, gostovanjem, emaili, ...

 
Oglejte si kako...

Na našem YouTube video kanalu boste za lažjo predstavitev in uporabo našli video navodila in predstavitvene posnetke.

 
Spletne strani

Splošna navodila kako vstaviti povezave, dokumente, slike, oblikovati tekste...

 
Spletne trgovine

Splošna navodila kako vstaviti izdelke, kategorije, slike,...

 
 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2