Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
Reference
Zaupalo nam je že preko 200 podjetij!
Zakaj nam ne bi še vi?
 
 
Reference

Rodocomp d.o.o

Rodocomp je podjetje, ki ves čas skrbno sledi tehnološkemu razvoju in trendom na področju prodaje. V kratkem času so uspeli dosegli zastavljene cilje na področju spletne prodaje zato so se odločili investirati v novo spletno trgovino s B2B in B2C podporo. Zastopajo 27 blagovnih znamk v 5 različnih segmentih: Računalniška oprema in dodatki, Zabavna elektronika in mali hišni aparati, audio-video in hi-fi tehnika, oprema za vzdrževalce tekstila ter kozmetika in dodatki za zdravo življenje.
Glede na zelo dobre prodajne rezultate, odličnim poznavanjem prodajnega programa in trga, predvsem pa z vzornim sodelovanjem v Sloveniji so skupaj s principali oz. dobavitelji vzpostavili odličen odnos. Večino blagovnih znamk distribuirajo in zastopajo tudi v Adriatic regiji. Tako imajo od leta 2005 hčerinsko podjetje RODOCOMP d.o.o. Hrvaška, kakor tudi partnerje v Srbiji, Bosni in Makedoniji.


Rodocomp d.o.o.
Gortina 143
2366 Muta

Spletna stran: www.rodocomp.si

Kaj smo storili...

B2B spletna trgovina
Oblikovanje spletne trgovine
Moduli za spletno trgovino
Google Analytics
 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2