Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
Reference
Zaupalo nam je že preko 200 podjetij!
Zakaj nam ne bi še vi?
 
 
Reference

VI-DA studio

Podjetje VI-DA Studio d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1995. V tem obdobju si je na področju zasebne zdravstvene dejavnosti pridobilo obilo izkušenj. Od ustanovitve dalje ga vodi gospa Vida Potočnik, višja delovna terapevtka, ki si je pred tem 15 let nabirala delovne izkušnje v ljubljanskem Kliničnem centru, na Oddelku za plastično kirurgijo in opekline.

V zadnjem času se v VI-DA Studiu poleg z zdravstvenimi storitvami, ukvarjamo tudi z maloprodajo in veleprodajo negovalnih proizvodov Cosmerba, himalajske kristalne soli in modrozelenih alg AFA. Sodelujemo v projektu Skupaj za zdravje človeka in narave, katerega projektni vodja je Sanja Lončar.
VI-DA Studio d.o.o.
Tržaška cesta 12
1000 Ljubljana


Spletna stran: www.vidastudio.si

Kaj smo storili...

Oblikovanje spletne trgovine
Izdelava spletne trgovine
Optimizacija spletnih strani
Razvoj dodatnih modulov
Večjezična podpora
Vzdrževanje strani in podpora

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2