Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
Reference
Zaupalo nam je že preko 200 podjetij!
Zakaj nam ne bi še vi?
 
 
Reference

Kartuzija Pleterje

Spletna trgovina Pleter.si je specializirana spletna trgovina s ponudbo vrhunskih vin, žganih pijač in čebeljimi pridelki.
Ker se nahajajo vinogradi pa tudi vinska klet sredi Dolenjske, je osnovno vino cviček. Cviček je slovenska vinska posebnost iz tradicionalnih zvrsti rdečih in belih sort vinske trte z nizko alkoholno stopnjo in prijetno kislino. Tradicija pleterske kleti je tudi mašno vino. Gre za suho vino, pridelano iz sort chardonnay, sivi pinot, kerner in laški rizling. V boljših letnikih pridelujejo vrhunska sortna vina, predikatna vina in penino.

Hruške, jabolka, slive in brinjeve jagode predelujejo v naravna žganja, ki zorijo v lesenih sodih pleterske kleti, polnijo pa jih v steklenice različnih volumnov. Posebnost med temi izdelki je pleterska hruška, ki zraste v steklenici in jo nato zalijejo s hruškovim žganjem in grenčico, v kateri je sadno žganje oplemeniteno z 49 zelišči.

Na samostanskem vrtu stoji velik čebelnjak. Poleg cvetličnega in kostanjevega medu pridelujejo še cvetni prah, propolis, izdelujejo medeni liker, medico in sveče iz čebeljega voska.


Kartuzija Pleterje d.o.o.
Drča 1
8310 šENTJERNEJ

Spletna stran: www.pleter.si

Kaj smo storili...

Oblikovanje spletne trgovine
Izdelava spletne trgovine
Moduli za spletno trgovino
Google Analytics
Gostovanje strani
 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2