Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
Reference
Zaupalo nam je že preko 200 podjetij!
Zakaj nam ne bi še vi?
 
 
Reference

Bio-Ray zapestnice

Originalne biomagnetne zapestnice Bio-Ray s terapevtskimi vplivi različnih kovin na organizem. Stalna raziskava in izboljšanje biomagnetnih zapestnic pridobiva na zaupanju in akreditiu, ki je že leta 1986 so prištel 3 milijone uporabnikov.

Bio-Ray zapestnico, ki jo že nosijo milijoni, lahko podarite vašemu družinskemu članu, prijatelju, znancu in naredili boste nekaj dobrega. Kajti ta zapestnica pri ljudeh s težavami rodi novo upanje.

Uspeh reklame, ki jo je 30 let razvijal ustanovitelj podjetja Ignacio S. Alvarez dopušča, da njegova filozofija še naprej ohranja veljavo: "pomaga večini ljudem, da dobijo in ohranijo energetsko ravnotežje."

 

Vladimir Stoper s.p.
Rotovški trg 8
2000 MARIBOR

Spletna stran: www.bio-ray.si

Kaj smo storili...

 Oblikovanje spletne trgovine
 Izdelava spletne trgovine
 Moduli za spletno trgovino
 Google Analytics
 Gostovanje strani

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2