Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
Reference
Zaupalo nam je že preko 200 podjetij!
Zakaj nam ne bi še vi?
 
 
Reference

Domača lekarna - Naravna.si

Proizvodna dejavnost družbe Bio-pharma d.o.o. se nahaja na hribovitem območju nad Idrijo, v Ledinskih Krnicah na nadmorski višini 800m. Dejavnost družbe obsega predvsem pripravo in trženje izvlečkov iz zdravilnih rastlin kot dodatek k prehrani ter negovalnih proizvodov za obraz in telo iz zdravilnih rastlin.

Družba ima svoj lasten laboratorij in arboretum, kjer vzgaja zdravilne rastline. Določene zdravilne rastline, ki se uporabljajo v razvoju in pripravi so pridobljene iz naravnega okolja. Tudi v prihodnje ostaja naše glavno vodilo slediti potrebam naših dosedanjih in bodočih kupcev ter jim ponuditi nove proizvode, ki bodo tudi v prihodnje temeljili na strokovnosti in kvaliteti.

Bio-Pharma d.o.o.
Majde Vrhnikove 8
1107 Ljubljana

Spletna stran: www.naravna.si

Kaj smo storili...

Oblikovanje spletne trgovine
Izdelava spletne trgovine
Optimizacija spletnih strani
Vzdrževanje strani in podpora
Google Analytics
Gostovanje strani

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2