Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
Reference
Zaupalo nam je že preko 200 podjetij!
Zakaj nam ne bi še vi?
 
 
Reference

Toplotne črpalke, vodni filter HeatingPoint

Blagovna znamka HeatingPoint predstavlja celovite rešitve na področju ogrevanja in hlajenja, še posebej pa so specializirani za področja: toplotne črpalke, raztezne posode in vodni filtri. Podjetje Ogrejse d.o.o. sestavlja ekipa strokovnjakov z večletnimi izkušnjami. Kupcem nudijo tehnične rešitve, ki so kakovostne, učinkovite, vam prihranijo denar. So ekološke, a hkrati tradicionalne. Prvovrstne prodajne in poprodajne storitve omogočajo stalen stik s kupci na področju širše Evrope. So zanesljiv partner, ki stremi k dolgoročnem sodelovanju. S ponujenimi izdelki lahko zgradite popolnoma nov ogrevalni, hladilni ali vodovodni sistem ali preprosto obnovite vašega obstoječega. 

OGREJSE d.o.o..
Bevško 3a
1420 SLOVENIJA

Spletna stran: www.heatingpoint.eu

Kaj smo storili...

 Izdelava spletne trgovine
 Oblikovanje spletne trgovine
 Optimizacija spletnih strani
 Moduli za spletno trgovino
 Google Analytics
 Gostovanje strani
 XML modul za ažuriranje podatkov z računovodskim programom Vasco

Ključne besede:

toplotne črpalke, vodni filter , ekspanzijske posode


 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2