Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
Reference
Zaupalo nam je že preko 200 podjetij!
Zakaj nam ne bi še vi?
 
 
Reference

Spletna trgovina Gume Vulko

Gume Vulko je napredna spletna trgovina za prodajo pnevmatik vseh vrst in znamk. Vulko je podjetje s 30-letnimi izkušnjami na področju prodaje in servisiranja pnevmatik. V njihovih poslovalnicah v Rogaški Slatini, Slovenskih Konjicah in Slovenski Bistrici, vam nudijo veliko izbiro pnevmatik vseh priznanih proizvajalcev po konkurenčnih cenah. Storitve opravijo na sodobnih in redno vzdrževanih strojih, kot redki, pa izvajajo tudi servisiranje pnevmatik na terenu.

 
Goran Drača, Vulkanizerstvo Vulko
"Za izdelavo spletne trgovine smo iskali ponudnika preko drugih spletnih trgovin. Odločili smo se za podjetje Multimedija.net, ker so prisluhnili našim specifičnim potrebam. Naredili so trgovino, ki je sodobna in praktična tako za nas kot podjetje...."
Več...

Vulko, Goran Drača s.p.
Levstikova 3a
3250 Rogaška Slatina

Spletna stran: www.gume-vulko.si

Kaj smo storili...

 Izdelava spletne trgovine
 Oblikovanje spletne trgovine
 Moduli za spletno trgovino
 Google Analytics
 Gostovanje strani
 XML modul za ažuriranje podatkov 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2