Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
Reference
Zaupalo nam je že preko 200 podjetij!
Zakaj nam ne bi še vi?
 
 
Reference

Spletna trgovina Nogavice.net

Podjetje Vordor d.o.o. je že vrsto uspešno prodaja nogavice za vso družino v BTC City. Specializirani so za prodajo visokokakovostnih damskih hlačnih nogavic blagovnih znamk Fiore, Gabriella in Mona collection. Podjetje je odlično domeno nogavice.net imelo zakupljeno že skoraj eno leto, a so v zmoti menili, da zaradi trgovine v znanem nakupovalnem središču ne potrebujejo posebne predstavitve na spletu. Zaradi vse večjega začudenja kupcev, da ponudbe ne najdejo na internetu in naročil z raznih koncev Slovenije so se odločili za vzpostavitev spletne trgovine.

 
Lidija Kastelic, Vordor d.o.o.
" Po preučitvi raznih ponudb z bolj in manj nerazumljivo in komplicirano vsebino smo našli in izdelavo spletne trgovine zaupali Multimediji in ni nam žal. Hitro in profesionalno so nam postavili sodobno in pregledno spletno trgovino in nas podučili o urejanju le te. Mi smo navdušeni."
Več...

Vordor d.o.o.
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana

Spletna stran: www.nogavice.net

Kaj smo storili...

 Izdelava spletne trgovine
 Oblikovanje spletne trgovine
 Moduli za spletno trgovino
 Google Analytics
 Izdelava spletne strani v Responsive designu 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2