Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
Reference
Zaupalo nam je že preko 200 podjetij!
Zakaj nam ne bi še vi?
 
 
Reference

Zadnja mesta

Potovanje je edina stvar, ki jo lahko kupiš, da postaneš bogatejši. Turistična agencija Zadnja mesta je zgodba o vsem lepem, kar ponuja življenje. Je zgodba o raziskovanju neznanega. O odkrivanju skritih kotičkov našega sveta (zaenkrat, dokler tehnologija še ne omogoča vesoljskega turizma). O doživljanju raznolikih kultur, okušanju najrazličnejše kulinarike, spoznavanju umetnosti, ki jo je v tisočletjih ustvarilo človeštvo. Je zgodba, katere del moraš postati tudi ti. Odpotuj v najbolj fascinantna mesta tega sveta. Prepusti se najlepšim naravnim znamenitostim in uživaj v bogastvu, ki sta ga v milijonih let ustvarila človek in narava. Smo mlad in barvit tim z raznolikimi izkušnjami na področju turizma in potovanj. Naš cilj je iz potovanj narediti edinstveno in bogato izkušnjo, ne glede na debelino tvoje denarnice. Vsak dan iščemo nove priložnosti, odkrivamo še neznane destinacije in na novo izumljamo že znane. S ciljem, da jih za dostopno ceno približamo tebi, tvojemu partnerju, družini in prijateljem.

Life is short. Play it. Travel it.

ZADNJA MESTA
Kraljeviča Marka ulica 5
2000 Maribor

Spletni portal: www.zadnja-mesta.si

Kaj smo storili...

 Izdelava spletne trgovine
 Oblikovanje spletne trgovine
 Programiranje po meri
 Izdelava spletne strani v Responsive designu 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2