Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
Reference
Zaupalo nam je že preko 200 podjetij!
Zakaj nam ne bi še vi?
 
 
Reference

Bazenska trgovina VSE-za-BAZEN

Povpraševanje po bazenski opremi in tehniki se vse bolj seli na splet, saj moderne tehnologije omogočajo zelo dobro predstavitev produktov in posameznih rešitev s področja bazenske opreme. Spletna trgovina VSE-za-BAZEN je del večjega spletnega sistema, in je specializirana za spletno prodajo bazenske opreme ter sredstev za vzdrževanje bazena in vode. Bazenska trgovina je optimizirana na spletne iskalce, grafično zasnovana tako, da omogoča enostavno uporabo tudi na mobilnih napravah, funkcionalno pa dopolnjena z rešitvami, ki izboljšujejo uporabniško izkušnjo obiskovalca. Optimizirana nakupovalna košarica skrbi za povečano konverzijo obiskovalcev v kupce.

REMAX d.o.o.
Tržaška cesta 23
2000 Maribor

Spletna trgovina: www.vse-za-bazen.com

Kaj smo storili...

 Izdelava spletne trgovine
 Oblikovanje spletne trgovine
 Izdelava spletne strani v Responsive designu
 Gostovanje spletne trgovine
 Google Analytics
 Optimizacija spletnih strani


 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2