Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
Reference
Zaupalo nam je že preko 200 podjetij!
Zakaj nam ne bi še vi?
 
 
Reference

MMTurist

Turistična agencija mmturist je družinsko podjetje, ki ga je ustanovila gospa Marjeta Brajić in pomembno prispevala k več kot 55-letni tradiciji organiziranja turističnih izletov in potovanj, na katera smo popeljali na tisoče zadovoljnih gostov. Programe pripravljamo na osnovi dolgoletnih izkušenj, skupaj z našimi vodniki in partnerji, ki sodijo v sam vrh ponudnikov turističnih storitev.

Od leta 2013 nas najdete na novi, bolj dostopni lokaciji v Ljubljani, v BTC City-ju in sicer v Dvorani A, vhod A1.

Z Multimedijo uspešno sodelujemo že več kot 10 let, zato smo prenovo spletne strani zaupali njim. Trudimo se, da bi ugodili vašim željam. Spletne strani mmturist.si ponujajo široko izbiro destinacij in kupaj bomo poiskali pravo potovanje, ki vam bo ostalo za vedno v prijetnem spominu. Naše vodilo je zadovoljstvo naših potnikov, kakovostna organizacija in izpeljava izletov, na katerih se boste počutili varno in udobno. Prijazno bomo poskrbeli za enostavno rezervacijo, primerno ceno, odlično spremstvo, udobno namestitev in prijeten prevoz.

Turistična agencija M&M Turist
Šmartinska cesta 152
BTC dvorana A - Vhod A1
1000 Ljubljana, Slovenija


Spletna stran: www.mmturist.si

Kaj smo storili...

 Oblikovanje spletne trgovine
 Izdelava spletne trgovine
 Večjezična podpora
 Responsive design - stran prilagojena mobilnim napravam

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2