Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
Reference
Zaupalo nam je že preko 200 podjetij!
Zakaj nam ne bi še vi?
 
 
Reference

Soča Elite Team

Soča Elite Team je skupina primorskih kajakašev iz Kajak kluba Soške elektrarne Nova Gorica. Je skupina, kjer so združeni drzni tekmovalci različnih starosti s povsem različnimi karakterji, iz različnih športnih disciplin, vodi pa jih isti cilj - nastop na olimpijskih igrah v Londonu 2012. Vsak njihov dan predstavlja delček poti do uspeha in je zanje enako pomemben kot dnevi končnih tekmovalnih odločitev. Gre za prepletanje zanimivih zgodb, ki jih želijo deliti z vami in vas popeljati s tem v svet vrhunskega športa, v svet veselja in zmage ter še kako potrebne močne volje po porazih. Popeljati vas želijo na različne konce sveta in v svet narave.


 

Soča Elite Team
Erjavčeva 22
5000 Nova Gorica
Spletna stran: www.socaelite.si

Kaj smo storili...

Oblikovanje spletne strani
 Izdelava spletne strani
Razvoj dodatnih modulov
Večjezična podpora
Vzdrževanje strani in podpora

 

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2