Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
Reference
Zaupalo nam je že preko 200 podjetij!
Zakaj nam ne bi še vi?
 
 
Reference

Moje-zdravje.si

Spletna stran Moje-zdravje.si predstavlja celovito infromacijsko središče specializirano za področje zdravja, lepote in kvalitete življenja. Osnovni namen spletnega mesta Moje-zdravje.si je informiranje širše javnosti o novostih na tržišču s področja zdravja, lepote, kvalitete življenja in zdravemu načinu življenja nasploh. Moje-zdravje.si je center informacij različnih spletnih strani in ponudnikov, ki želijo na učinkovit in ažuren način širšemu krogu spletnih uporabnikov ponuditi kakovostne informacije s povezavo do njihove spletne strani (vira). Skupaj z našimi viri se neprestano trudimo izboljševati in izpopolnjevati spletno stran, z namenom, da bi zadovoljili želje in potrebe uporabnikov ter jim ponudili kar največ zanesljivih informacij.

 

Multimedija Studio d.o.o.
Kraljeviča Marka ulica 5
2000 Maribor

Spletna stran: www.moje-zdravje.si

Kaj smo storili...

 Oblikovanje spletne strani 
 Izdelava spletne strani v CMS (Content Management System)
 Vzdrževanje strani in podpora
 Google Analytics
 Gostovanje strani

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2