Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
Reference
Zaupalo nam je že preko 200 podjetij!
Zakaj nam ne bi še vi?
 
 
Reference

Najem luksuzne barke Blue Nose

Odlična hrana, izkušena posadka, skrbno izbrana pot, ki je pisana na kožo prav vam, so zagotovilo za nepozaben oddih. Naj vaše želje postanejo resničnost z našo luksuzno ladjo Blue Nose.
Naša ladjo Blue Nose je zgradila ladjedelnica Coban, ki je zelo znana po gradnji starih galej. Na ladji vam lahko ponudimo šest kabin, šest ločenih stranišč in tušev, zelo velik skupen dnevno bivalni salon in prav tako velik prostor za sončenje na palubi. Zelo bomo veseli, če vam bomo lahko izrekli dobrodošlico na našem krovu. V primerjavi z velikimi križarjenji po oceanih lahko z ladjo Blue Nose raziščete samotne zalive in nedotaknjene dele obale. Bivanje na ladji Blue Nose je pravzaprav podobno bivanju v hotelu s petimi zvezdicami, le da ima tukaj vsaka soba pogled na morje in se pokrajina nenehno spreminja.

Agencija Mare d.o.o.
Milice Jadranić 11/e
51000 Rijeka

Spletna stran: www.bluenosesailing.com

Kaj smo storili...

Oblikovanje spletne strani
Izdelava spletne strani
Večjezična podpora
Google Analytics
Gostovanje strani

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2