Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
Reference
Zaupalo nam je že preko 200 podjetij!
Zakaj nam ne bi še vi?
 
 
Reference

Ramainox

Podjetje je ustanovljeno leta 1991. Poslovati je pričelo v mesecu januarju leta 1992, pod imenom Rama-šped d.o.o.
Ustanovitelj in lastnik podjetja je Rajko Matijevič.
Do leta 1994 smo se ukvarjali s trgovino, po odprtju carinarnice na Ptuju in preselitve v lastne poslovne prostore, pa pretežno s špedicijo - posredovanjem pri carinjenju blaga. Zaposlovali smo 6 delavcev. Po vstopu Slovenije v Evropsko unijo leta 2004 so se zmanjšale potrebe po špedicijskih storitvah na 20 % prvotnega obsega. Zato smo bili prisiljeni zmanjšati število zaposlenih in se posvetiti širitvi trgovinske dejavnosti. Odločili smo se za specializirano prodajo izdelkov iz nerjavečega jekla - inox izdelkov. V ta namen smo leta 2005 kupili v Kidričevem poslovni objekt, bivše manjše tovarne zaščitnih čevljev in ga preuredili v poslovno trgovski objekt, skupne površine cca. 600 m2.


Ramainoks d.o.o.
Kopališka ulica 03
2325 Kidričevo
Spletna stran: www.ramainox.si

Kaj smo storili...

Oblikovanje spletne strani
Izdelava spletne strani
Optimizacija spletnih strani
Vzdrževanje strani in podpora

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2