Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
Reference
Zaupalo nam je že preko 200 podjetij!
Zakaj nam ne bi še vi?
 
 
Reference

Ermac računovodski servis

Računovodski servis Ermac d.o.o. je družinsko podjetje iz Litije in se z računovodskimi in davčno svetovalnimi storitvami ukvarjamo od leta 1988. V začetku smo delovali v obliki samostojnega podjetništva, v letu 1992 pa smo ustanovili družbo Ermac d.o.o. Za nami je torej kar lepo število let prakse iz področja računovodstva, knjigovodstva, davčnega svetovanja in davčnega zastopanja, ter finančnega in pravnega svetovanja.

Računovodske storitve opravljamo za samostojne podjetnike, fizične osebe ki opravljajo dejavnost, male in srednje družbe, društva in javne zavode. V večini delujemo na področju Ljubljane z okolico (Litija, Domžale, Vrhnika, Kamnik, Mengeš). Stranke pa imamo tudi iz bolj oddaljenih krajev od našega sedeža. S pomočjo moderne tehnologije in elektronskega poslovanja oddaljenost našega sedeža od naših strank ni več nepremostljiva, celo več sploh ni ovira.

Ermac d.o.o.
Na Gričku 1
1270 LITIJA

Spletna stran:www.ermac.si/

Kaj smo storili...

Oblikovanje spletne strani
Izdelava spletne strani
Optimizacija spletnih strani
Vzdrževanje strani in podpora


Ključne besede:
Računovodski servis, davčno svetovanje, dober računovodja, računovodska tarifa, knjigovodski servis, Računovodski servis Ljubljana

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2