Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
Reference
Zaupalo nam je že preko 200 podjetij!
Zakaj nam ne bi še vi?
 
 
Reference

Leasing - Krekova družba za storitve d.o.o.

Krekova družba za storitve, d.o.o., je podjetje v 100% lasti domačega kapitala, ki nudi storitve s področja leasing vozil, leasing nepremičnin in sale & lease back. Podjetje se lahko pohvali z bogatimi izkušnjami na področju omenjenih storitev, saj je bilo eno prvih tovrstnih podjetij na območju štajerske. Podjetje ima odlične poslovne odnose s številnimi dobavitelji.


Krekova družba za storitve d.o.o. "Prepričani smo, da je bila izbira podjetja Multimedija za izdelavo spletne strani pravilna odločitev. Pripravili so rešitev, ki predstavlja odličen kompromis med izgledom, uporabnostjo in koristnostjo informacij. Posebej moramo pohvaliti hiter odziv in pripravljenost svetovanja Multimedije."
Več...

Krekova družba za storitve d.o.o.
Partizanska cesta 5
2000 Maribor

Spletna stran: www.kds.si

Kaj smo storili...

Oblikovanje spletne strani
Izdelava spletne strani v CMS (Content Management System)
Google Analytics
Optimizacija spletne strani
 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2