Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
Reference
Zaupalo nam je že preko 200 podjetij!
Zakaj nam ne bi še vi?
 
 
Reference

Europacific

EuroPacific je moderno mednarodno logistično podjetje z tradicijo v organiziranju cestnega pomorskega in zračnega prevoza ob uporabi visoko kvalificiranega osebja.
Konkurenčne prednosti, ki jih premoremo, so priznana sodelovanja v pooblastilu Luke Koper, nekaj slovenskimi železniškimi prevozniki kot tudi ugledne pomorske agencije s predstavništvi v Sloveniji.
Na ta način imamo zagotovljenih veliko poslovnih ponudb za področje Slovenije kot tudi Romunije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Črne gore, Makedonije, Avstrije, Madžarske, Ukrajine, Češke, Slovaške in drugih. Ta predel za ladijske prevoze aktivno uporablja Luko Koper in posledicno tudi naše podjetje.
Naša strategija - zanesljivo, fleksibilno in dinamično logistično podjetje, ki povezuje povpraševalca z modernimi ladijskimi, železniškimi, cestnimi in letalskimi prevozniki.
Uporabljamo lasten, obsežen informacijski sistem s čistimi smernicami v vseh možnih položajih po naročilu organizacije celotnega logističnega postopka in rešitve od pošiljatelja do prejemnika.

Europacific d.o.o.
Malija 68a
6310 Izola

Spletna stran: www.europacific.si/

Kaj smo storili...

Oblikovanje spletne strani
Izdelava spletne strani
Optimizacija spletnih strani
Razvoj dodatnih modulov
Večjezična podpora
Vzdrževanje strani in podpora

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2