Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
Reference
Zaupalo nam je že preko 200 podjetij!
Zakaj nam ne bi še vi?
 
 
Reference

Center za trajnostni razvoj podeželja Kranj

Ideja za ustanovitev Centra za trajnostni razvoj podeželja predstavlja nadaljevanje v letu 2000 pričetih razvojnih aktivnosti na podeželskem prostoru občin Cerklje na Gorenjskem, Kranj, Tržič, Naklo, Preddvor, Jezersko in šenčur. V okviru PHARE CBC projekta Dodana vrednost podeželja je razvojna agencija BSC Kranj opravila fazo prepoznavanja človeških potencialov podeželja in animacijo lokalnega prebivalstva ter skupaj z njimi oblikovala projekte prihodnosti. Eden izmed projektov povezave kmetij, obrti in turizma se je zaključil oktobra 2002 v okviru Phare CBC projekta Izlet na podeželje. Poleti 2002 pa je med partnerji dozorela potreba po aktiviranju drugega projekta, t.j. razvojni podpori podzaposlenim ali brezposelnim izdelovalcem produktov domače obrti in malim kmetijam, ki imajo potrebo za razvoj dopolnilnih dejavnosti.


CTRP Kranj
Cesta Staneta Žagarja 37
4000 Kranj

Spletna stran: www.ctrp-kranj.si

Kaj smo storili...

Oblikovanje spletne strani
Izdelava spletne strani
Vzdrževanje strani in podpora
Google Analytics
Gostovanje strani

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2