Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
Reference
Zaupalo nam je že preko 200 podjetij!
Zakaj nam ne bi še vi?
 
 
Reference

Pležuh - Country Club

Selničani in prebivalci obronkov Kobanskega v dravski dolini dobro poznamo Pležuh. Več generacijam nazaj je bil predvsem mlajšim pogosto edino prevozno sredstvo v zimskih mesecih. Uporabljali so ga za zabavo na snegu, z njim so se vozili v dolino, v šolo, k maši,... in podobno.

Natančen datum, leto, izdelovalec ali prvi uporabnik ni znan, kajti zapisi v vaških kronikah namreč ne obstajajo. Po ustnem izročilu je znano le to, da je selniški Pležuh star več kot dvesto (200!!) let.


Jani Dolinšek - Plezuh.com "S ponudbo, ceno, opravljenim delom in korektnim poslovnim odnosom Multimedije sem zelo zadovoljen. Predvsem me veseli, da smo stvari dorekli in izvedli po načinu: rečeno - storjeno, v dogovorejnem obsegu in terminu." Več...
Plezuh.net

Pležuh - Country Club Selnica
Vodovodna 32
2352 Selnica ob Dravi

Spletna stran: www.plezuh.com

Kaj smo storili...

Oblikovanje spletne strani
Izdelava spletne strani
Vzdrževanje strani in podpora

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2