Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
Reference
Zaupalo nam je že preko 200 podjetij!
Zakaj nam ne bi še vi?
 
 
Reference

MultiMAIL

Email marketing je najbolj učinkovit, enostaven in cenovno ugoden način obveščanja prejemnikov email novic! Povečuje lojalnost obstoječih strank in njihovo povpraševanje po vaših storitvah.

Z uporabo privlačno oblikovanih email sporočil pomaga obdržati stranke v rednem stiku. Profesionalno oblikovana email sporočila so bolj učinkovita in natančno usmerjena kot klasična, zato email marketing kampanje dosegajo boljše rezultate. Napredna statistika vam omogoča takojšnjo analizo vaše kampanje, podatke o naročnikih, ki so vaše sporočilo odprli, kliknili na povezave v njih, se odjavili,…
 
Email sporočila se oblikuje enostavno in hitro, zato so cenovno zelo ugodna v primerjavi z drugimi načini obveščanja, kar pomeni, da jih lahko pošiljate pogosteje z manj stroški!

 

Multimedija Studio d.o.o.
Kraljeviča Marka ulica 5
2000 Maribor

Spletna stran: www.mailing-sistem.com

Kaj smo storili...

 Oblikovanje spletne strani 
 Izdelava spletne strani v CMS (Content Management System)
 Vzdrževanje strani in podpora
 Google Analytics
 Gostovanje strani
 Newsletter sistem

Ključne besede:

email marketing, mailing sisitem, newsletter,

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2