Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
Reference
Zaupalo nam je že preko 200 podjetij!
Zakaj nam ne bi še vi?
 
 
Reference

Koencim Q10

Spletna stran Koencim Q10 z dodatkom vitamina E je vzpostavljena na poddomeni nosilne spletne strani www.zdrava.si. Namen vzpostavitve strani je povečanje promocije in prodaje izdelka Koencim Q10, spremljanje odzivov obiskovalcev na specifičen produkt in dodatno oglaševanje v spletnih iskalcih ter preko e-mail marketing sistema. 

Koencim Q10 ima v organizmu dve vlogi:

- je pomembna spojina v procesu pridobivanja celične energije (sinteza ATP)
- ima lastnosti antioksidanta.
 
ATP (energijska molekula, iz katere črpajo celice energijo za svoje delovanje) nastaja na notranji mitohondrijski membrani v procesu oksidativne fosforilacije. V tej verigi reakcij je ubikinon prenašalec elektronov med spojinami in s tem direktno sodeluje pri nastanku energije v obliki ATP.

 

Martis d.o.o.
Kidričeva ulica 12
2342 Ruše

Spletna stran: http://koencim-q10.zdrava.si/

Kaj smo storili...

 Oblikovanje spletne strani 
 Google Analytics
 Popularnost in povezave
 Gostovanje strani

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2