Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
Reference
Zaupalo nam je že preko 200 podjetij!
Zakaj nam ne bi še vi?
 
 
Reference

Satler okna in vrata

Podjetje Satler je poznano uspešno kovinarsko družinsko podjetje, ki obstaja že od leta 1963. Leta 1992 je podjetje svojo dejavnost razširilo na področje izdelave in montaže PVC oken in vrat. Ob prehodu v novo tisočletje je podjetje SATLER okna in vrata vstopilo kot eden od vodilnih proizvajalcev PVC stavbnega pohištva v Sloveniji, več kot četrtino svoje proizvodnje pa se izvozi v Nemčijo, Avstrijo, Italijo. Že od samega začetka proizvodnje podjetje stremi k vrhunski kvaliteti proizvedenih PVC oken in vrat, tako v tehničnem pomenu besede, kakor dizajnu. Tako že od samega začetka sodelujemo z izdelovalcem PVC profilov ALUPLAST iz Nemčije, kateri je eden od vodilnih proizvajalcev okenskih profilov v Evropi z jasno oblikovano razvojno vizijo! Vso obdobje razvoja je naše podjetje tudi sledilo tehnologiji proizvodnje PVC oken in vrat, kar poleg najkvalitetnejših osnovnih materialov (profili, okovje, steklo) ter natančne izdelave zagotavlja visoko kvaliteto izdelanih elementov.


 

Valter Satler s.p.
Mestni Trg 18
3210 Slovenske Konjice
Spletna stran: www.satler-sp.si/

Kaj smo storili...

Oblikovanje spletne strani
 Izdelava spletne strani
Optimizacija spletnih strani
Vzdrževanje strani in podpora

 

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2