Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
Reference
Zaupalo nam je že preko 200 podjetij!
Zakaj nam ne bi še vi?
 
 
Reference

EKOsystem

Ekosystem, d.o.o. opravlja dejavnosti s področja varnosti in zdravja pri delu, ekologije in varstva okolja, varstva pred požarom in gradbene fizike.
Ekosystem je bil ustanovljen 23.02.1993 kot tip pravne osebe "zavod". Od takrat se zavod stalno širi glede na poslovne enote po Sloveniji in glede števila zaposlenih.
V letu 2002 je pričela delovati enota Ljubljana, v letu 2006 pa enota v Kopru. V letu 2006 je bilo v zavodu zaposlenih 16 delavcev. Od tega en doktor znanosti, en magister znanosti, vsi ostali z univerzitetno izobrazbo iz različnih strok (elektro, strojno, gradbeno, kemija itd…).
Ekosystem d.o.o. ima pooblastila za izvajanje usposabljanja zaposlenih s področja varstva in zdravja pri delu, koordinatorjev za varnost in zdravje pri delu na začasnih in premičnih gradbiščihter usposabljanj za varstvo pred požarom.

Ekosystem d.o.o.
špelina ulica 1
2000 Maribor

Spletna stran: www.ekosystem.si

Kaj smo storili...

Oblikovanje spletne strani
Izdelava spletne strani
Razvoj dodatnih modulov

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2