Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
Reference
Zaupalo nam je že preko 200 podjetij!
Zakaj nam ne bi še vi?
 
 
Reference

Gabaco d.o.o.

GABACO d.o.o. je mednarodno podjetje v zasebni lasti z ustanovitelji iz Italije in Slovenije. Smo zastopniki priznanih proizvajalcev opreme za gospodarska vozila na področju Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Črne Gore in Makedonije.
Iz zastopniškega programa ponujamo potniške in vozniške sedeže za avtobuse, talne obloge, avdio in video opremo, opremo za notranjost avtobusov, pnevmatske in električne mehanizme za potniška vrata avtobusov in še več druge opreme, katera je podrobneje predstavljena na naših straneh.
V letu 2003 smo začeli z ponudbo potniških vrat za avtobuse z pnevmatskim ali električnim krmiljenjem, katere izdelujemo v sodelavi z našim kooperantom.


GABACO d.o.o.
Cesta k Tamu 12
2000 MARIBOR
Spletna stran: www.gabaco.si

Oblikovanje spletne strani
Izdelava spletne strani

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2