Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
Reference
Zaupalo nam je že preko 200 podjetij!
Zakaj nam ne bi še vi?
 
 
Reference

Asistent d.o.o.

Podjetje ASISTENT d.o.o. se osredotoča na integracije poslovno informacijskih sistemov za vodenje podjetij. S pomočjo najsodobnejših informacijskih in komunikacijskih tehnologij pomaga zadovoljevati potrebe poslovnim partnerjem in povečevati vrednost delničarjem v hitro razvijajočem se gospodarstvu.
ASISTENT svetuje organizacijam pri implementaciji informacijskih strategij, ki podpirajo njihove poslovne strategije in s tem ustvarja most med managementom in informacijsko tehnologijo.
Naše delo obsega davčno in pravno svetovanje, s pomočjo zunanjih svetovalcev na poslovnih področjih, vpeljavo predlaganih poslovno - informacijskih rešitev, kar zagotavlja celovite rešitve za kompleksne poslovne probleme z uporabo informacijskih in komunikacijskih tehnologij.

ASISTENT d.o.o.
Ulica Vita Kraigherja 10
2000 Maribor
Spletna stran: www.asistent.si

Oblikovanje spletne strani
Izdelava spletne strani

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2