Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
Reference
Zaupalo nam je že preko 200 podjetij!
Zakaj nam ne bi še vi?
 
 
Reference

Bowling center strike

Bowling center Strike vam ponuja 16 vrhunsko opremljenih bowling stez. Vsaka steza je računalniško vodena in igra se spremlja na za to urejenem LCD-ju nad bowling stezo. Med igranjem se lahko usedete in popijete osvežilno pijačo, ki vam jo postreže prijazno strežno osebje. V primeru vprašanj se lahko vedno obrnete na našega informatorja, ki vam bo z veseljem svetoval.
Bowling center Strike vam v ločenem prostoru ponuja 8 sodobno opremljenih biljardnih miz. Prostor je klimatiziran, vrhunsko ozvočen in primeren za daljšo ali krajšo igro s prijatelji ali poslovnimi partnerji.
V restavraciji vam ponujamo vrhunsko ponudbo in pestro izbiro jedi, jedi po naročilu, dnevnih ponudb in sezonskih jedi, cateringe – postrežba na vaši lokaciji. 

Bowling center Strike
špelina ulica 17a
2000 Maribor
Spletna stran: www.bowling-strike.si

Kaj smo storili...

Oblikovanje spletne strani
 Izdelava spletne strani

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2