Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
Reference
Zaupalo nam je že preko 200 podjetij!
Zakaj nam ne bi še vi?
 
 
Reference

ZDOPS Slovenije

Zastopamo interese obrtnikov, malih in srednjih podjetnikov v socialnem dialogu tako z državo kot s sindikati, sodelujemo pri pripravi delovno pravne zakonodaje, na področju zaposlovanja tujcev in socialnega varstva. Zakon o kolektivnih pogodbah je določil prehoden rok do maja 2009 ko bo Združenje delodajalcev obrti in podjetnikov Slovenije (ZDOPS) edina pogodbena stranka na strani obrtnih, malih in srednjih podjetnikov delodajalcev, saj zakon določa, da se lahko pogajajo le asociacije z prostovoljnim članstvom. Ostale delodajalske asociacije v kolektivnem dogovarjanju so Združenje delodajalcev Slovenije (ZDS), Gospodarska zbornica Slovenije in Trgovinska zbornica Slovenije.


ZDOPS Slovenije
Celovška 71, p.p. 2350
1000 Ljubljana, Slovenija

Spletna stran: www.zdops.si

Kaj smo storili...

Oblikovanje spletne strani
Izdelava spletne strani
Vzdrževanje strani in podpora


 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2