Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
Reference
Zaupalo nam je že preko 200 podjetij!
Zakaj nam ne bi še vi?
 
 
Reference

OK Formis

Odbojkarski klub FORMIS Rogoza – Miklavž je ženski odbojkarski klub z več kot 30-letno tradicijo. V dolgoletnem športnem udejstvovanju so selekcije Formisa doživljale številne športne uspehe, ki dopolnjujejo osnovno vizijo in poslanstvo kluba - v športno življenje želimo vključiti čim več mladih deklet, jih naučiti živeti zdravo in športno ter jih s pomočjo odličnih trenerjev vzgojiti v vrhunske odbojkarice s pozitivnim razmišljanjem o življenju. Vizija in poslanstvo vodstva sta, da skupaj s trenerji uresničimo sanje številnih mladih deklet in jih pripeljemo v vrh slovenske odbojke. Skupaj s sponzorji in donatorji kluba želimo sooblikovati odbojkarski spektakel, ki bo tako kot v zlatih časih slovenske odbojke polnil športne dvorane po celi Sloveniji.

Odbojkarski klub FORMIS
Rogoška cesta 60
2204 Miklavž na Dravskem polju

Spletna stran: www.okformis.si

Kaj smo storili...

Oblikovanje spletne strani
Izdelava spletne strani
Razvoj dodatnih modulov

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2