Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 
Reference
Zaupalo nam je že preko 200 podjetij!
Zakaj nam ne bi še vi?
 
 
Reference

Eatsmart

Eatsmart je podjetje, ki.se že 15 let ukvarja izključno s prehrano in sicer dijakov, študentov kakor tudi s pripravo toplih in hladnih malic za podjetja in druge ustanove. Skozi zgodovino dela so bili največji ponudnik dostave hrane na dom s preko 1000 obrokov na dan pod blagovno znamko Trač dostava. Družba je bila tudi izvajalec subvencionirane študentske prehrane na vseh fakultetah Univerze v Mariboru, študentskih domovih in ostalih lokacijah v mestu Maribor.Ob tem smo bili vsa leta prisotni kot ponudnik gostinskih uslug na večjih in manjših prireditvah po Sloveniji ter znani po ponudbi kvalitetne priložnostne priprave in dostave jedi – catering za podjetja, ustanove in posameznike.


Spletna stran: http://www.eatsmart.si/

Kaj smo storili...

Oblikovanje spletne strani
 Izdelava spletne strani
Optimizacija spletnih strani
Vzdrževanje strani in podpora
  

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2